Seturi de Mese si Scaune de Calitate Germană | MobilaStudio10.ro

 • Set 2 scaune albe...

  Daca cauti un set de scaune pentru bucatarie iti propunem set 2 scaune seria Trend. Scaunele sunt confecționate din lemn masiv si MDF  în culori armonioase . Fiecare piesă de mobilier va adauga o pata de culoare sufrageriei!

  264lei370lei
 • Set 2 Scaune piele...

  Setul format din 2 scaune maro din piele ecologica,  este mai mult decat potrivit in interioarele moderne ale bucatariei, sau sufrageriei dumneavoastra. Datorita detaliilor sale moderne, precum natura materialelor, culoarea acestora precum si picioarele din fier cromat, vin in completare cu usurinta pieselor ce le detineti deja in  bucataria, ori sufrageria dumneavoastra. Scaunele sunt tapitate in intregime din ecopiele de culoare maro pe suport metalic cromat si suporta o greutate de maxim 120 kg.

  Recomandare pentru curatare: se sterge doar cu o laveta uscata si moale, ori cu solutii special concepute pentru a mentine si reda luciul acestor tipuri de materiale.

  Culoare scaune: maro

  Dimensiuni: 43 x 53 x 99 cm

   

 • Set Masa 120 cm...

  Setul format din masa culoare wenge si 4 scaune negre piele ecologica,  este mai mult decat potrivit in interioarele moderne ale bucatariei, sau sufrageriei dumneavoastra. Se potriveste perfect pentru 4 persoane datorita detaliilor sale moderne.

 • Set masa alba 120...

  Setul format din masa culoare alba cu 4 scaune negre piele ecologica,  este mai mult decat potrivit in interioarele moderne ale bucatariei, sau sufrageriei dumneavoastra. Se potriveste perfect pentru 4 persoane datorita detaliilor sale moderne.

 • Set masa alba 80...

  Setul format din masa culoare alba si 4 scaune albe piele ecologica,  este mai mult decat potrivit in interioarele moderne ale bucatariei, sau sufrageriei dumneavoastra. Se potriveste perfect pentru 4 persoane datorita detaliilor sale moderne. Astfel natura materialelor, culoarea acestora precum si scaunele tapitate in intregime in ecopiele de culoare gri, fac aceasta masa indispensabila. Vin in completare cu usurinta pieselor ce le detineti deja in  bucataria, ori sufrageria dumneavoastra.

 • Set Masa Alba 80...

  Setul format din masa culoare alba si 4 scaune negre piele ecologica,  este mai mult decat potrivit in interioarele moderne ale bucatariei, sau sufrageriei dumneavoastra. Se potriveste perfect pentru 4 persoane datorita detaliilor sale moderne. Astfel natura materialelor, culoarea acestora precum si scaunele tapitate in intregime in ecopiele de culoare neagra, fac aceasta masa indispensabila. Vin in completare cu usurinta pieselor ce le detineti deja in  bucataria, ori sufrageria dumneavoastra.

 • Set masa cul. lemn...

  Setul format din masa culoarea lemnului si 4 scaune gri piele antracit ecologica,  este mai mult decat potrivit in interioarele moderne ale bucatariei, sau sufrageriei dumneavoastra. Se potriveste perfect pentru 4 persoane datorita detaliilor sale moderne. Astfel natura materialelor, culoarea  precum si scaunele tapitate in intregime in ecopiele de culoare gri antracit, fac aceasta masa indispensabila. Vin in completare cu usurinta pieselor ce le detineti deja in  bucataria, ori sufrageria dumneavoastra.

 • Set masa culoare...

  Setul format din masa culoarea gri-maro si 4 scaune gri piele ecologica,  este mai mult decat potrivit in interioarele moderne ale bucatariei, sau sufrageriei dumneavoastra. Se potriveste perfect pentru 4 persoane datorita detaliilor sale moderne.

 • Set masa culoare...

  Setul format din masa culoarea lemnului si 4 scaune gri piele ecologica,  este mai mult decat potrivit in interioarele moderne ale bucatariei, sau sufrageriei dumneavoastra. Se potriveste perfect pentru 4 persoane datorita detaliilor sale moderne. Astfel natura materialelor, culoarea acestora precum si scaunele tapitate in intregime in ecopiele de culoare gri, fac aceasta masa indispensabila. Vin in completare cu usurinta pieselor ce le detineti deja in  bucataria, ori sufrageria dumneavoastra.

 • Set masă Lynn alb...

  Timpul în care luați masa în familie este cu adevărat special, iar pentru a vă simți cu toții bine, este necesar să vă asigurați confortul și un ambient plăcut. Acestea sunt ușor de obținut cu setul masă Lynn alb antic 120 cm și 4 scaune gri microfibră.

 • Set masă Lynn alb...

  Pentru momente minunate petrecute în familie, adaugă acest Set masă Lynn alb antic 80 cm și 4 scaune gri microfibră în locuința ta!

 • Set Masa Marta 140...

  Acest set practic pentru servit este intocmai potrivit pentru tine format din 3 piese: o masa cu blatul de 140 cm si 2 scaune robuste. Setul din lemn de pin certificat FSC® este ideal pentru bucătăria sau sufrageria ta. Indiferent ca va asezati împreună, să vorbiti, să mâncati, să serviti o cafea, sau să va distrati. Aceasta masa cu stilul ei rustic nu lasa de dorit.

Meniu