Dining Apartament de Calitate Germană | MobilaStudio10.ro

 • Comoda Chris Industrial...

  Comoda Chris Industrial look 4 sertare face o ambianță modernă în casă. Datorita culorii atrăgătoare a corpului și a faței. Contrastele sunt stabilite de laterale și mânerele din față. Comoda are sertare dispuse unul deasupra celuilalt, conferind spațiul necesar pentru diverse obiecte vestimentare. Este confecționata din material pe bază de lemn certificat FSC®. Design elegant și spațiu de depozitare practic  in comoda „Chris” în stil industrial.

 • Comoda Finca lemn...

  Cu un farmec original comoda Finca, într-un aspect clasic de casă de țară de Home Affaire impresionează prin aspectul său armonios, natural. Valoarea ei decorativă și practică este recomandată pentru utilizarea în multe zone de locuit. Mânerele de metal elaborate stabilesc accente vizuale eficiente. Are mult spațiu de depozitare datorita celor 5 sertare.

 • Comoda inalta Lisa...

  Comoda inalta Lisa lemn natural pin alb cu elemente decorative captivează privirea. Aspectul natural al materialului lemnos certificat FSC®, mânerele  din lemn și spatiile decorative frumoase subliniază acest aspect. De asemenea, aspectul cadrului decorativ al dulapului este tipic acestui design.

 • Dulap pe colt garderoba...

  Aspect rustic si un design încântător! Dulapul pe colt garderoba Malibu din lemn natur de pin de culoare alba aduce farmecul rural în proprii patru pereți. Datorită formei neobișnuite, hexagonale, este potrivit în special pentru colțurile camerelor.

 • Dulap Tip Biblioteca...

  Dulapul Mette tip biblioteca din lemn natur alb-miere 181 cm, marca Home Affaire este o piesa de mobilier clasica. Fabricat din lemn de pin certificat FSC®, oferă camerei o notă confortabilă datorită aspectului său lemnos. Designul subtil și nuanta lemnului fac ca aceasta biblioteca să fie foarte ușor de combinat.

 • Extensie masă Marianne...

  Fabricată din stejar sălbatic masiv, extensia de masă Marianne emană un farmec natural și contribuie la obținerea unei ambianțe plăcute.

 • Extensie masă Mary,...

  Fie că ai o familie numeroasă sau prieteni care obișnuiesc să vină la masă, această extensie masă Mary se dovedește extrem de utilă!

 • Fotoliu Irina din...

  Un fotoliu  modern tapitat cu stofa de calitate alcantara, cu un sezut confortabil, menit intocmai pentru relaxare.

  Fotoliul Irina este ideal pentru a te delecta citind o carte, sau pentru a viziona un film.

  Detaliile precum materialul, suspensia pe arcuri sinuzoidale acoperita cu un invelis din spuma poliuretanica groasa,  fac din acest fotoliu nu doar un produs confortabil, ci si o adevarata piesa de rezistenta din living-ul tau, sau de ce nu al unui dormitor. Poate fi amplasat si pe mijloc de camera avand intreaga structura tapitata.

  461lei600lei
 • Fotoliu Stil Industrial...

  Cu aspectul său industrial, fotoliul elegant Panama de Home Affaire aduce farmec în casa ta. Cotierele și rama din metal filigran se armonizează cu sezutul elegant din piele ecologica de culoare maro-cognac. Cusăturile decorative încrucișate de pe scaun și din spate completează designul. Tapițeria plăcută fermă și suspensia sezutului asigură un confort bun.

 • Masa Ali MDF Model...

  Masa de bucatarie moderna Ali din MDF model ciment,  este mai mult decat potrivita in interioarele moderne ale bucatariei, sau sufrageriei dumneavoastra. Se potriveste perfect pentru 6 persoane. Datorita detaliilor sale moderne, precum natura materialelor, culoarea acestora precum si piciorul decorativ al mesei. Vin in completare cu usurinta pieselor ce le detineti deja in  bucataria, ori sufrageria dumneavoastra.

 • Masa de bucatarie...

  Masa de bucatarie Sabine-look este o masa atemporală cu un design simplu stil industrial. Forma s-a dreptunghiulară, solidă și lucioasă este sustinuta de un cadru metalic contrastant.

  Acest lucru face ușor integrarea acesteia in locuinta dumneavoastra pentru a petrece cele mai frumoase ore de luat masa in familie. Masa poate fi combinată cu o varietate de scaune moderne sau care contrastează cu decorul casei .

 • Masa de bucatarie...

  Masa de bucatarie Sabine-look este o masa atemporală cu un design simplu stil industrial. Forma s-a dreptunghiulară, solidă și lucioasă este sustinuta de un cadru metalic contrastant.

  Acest lucru face ușor integrarea acesteia in locuinta dumneavoastra pentru a petrece cele mai frumoase ore de luat masa in familie. Masa poate fi combinată cu o varietate de scaune moderne sau care contrastează cu decorul casei .

Meniu