Cuiere, Pantofare si Holuri de Calitate Germană la Preturi Promotionale | MobilaStudio10.ro

 • Banca Lada pentru...

  Practica și funcțională! Banca lada Binz de la Home Affaire impresionează prin design, care se potrivește bine cu multe concepte de viață diferite. Aspectul frumos al bancii este subliniat de combinatia de culori alb cu stejar. În plus, aceasta banca vine cu un practic spațiu de depozitare.  Un spațiu generos pentru depozitarea de mănuși sau pături și perne de scaun, de exemplu.

 • Comoda Finca lemn...

  Cu un farmec original comoda Finca, într-un aspect clasic de casă de țară de Home Affaire impresionează prin aspectul său armonios, natural. Valoarea ei decorativă și practică este recomandată pentru utilizarea în multe zone de locuit. Mânerele de metal elaborate stabilesc accente vizuale eficiente. Are mult spațiu de depozitare datorita celor 5 sertare.

 • Cuier Bertram tip...

  Frumos și practic în același timp! Cuier Betrtram tip etajera impresionează nu numai prin carisma sa armonioasă, ci și prin funcționalitatea ridicată. Poate îmbogăți zona de intrare ca si suport pentru hainele oaspetilor . Tot felul de accesorii la modă pot fi atârnate corespunzător pe cârligele conice din lemn.

 • Cuier Binz pentru...

  Cuierul Binz pentru hol se concentrează pe o linie echilibrată. Te captivează printre altele prin optica sa de cadru atrăgătoare. Decupajul îngust din partea de sus subliniază designul clar, precum și aranjamentul liniar al cârligelor  rotunde. Atstel datorita carligelor nu va mai trebui sa ti inghesui hainele in dulap. Este realizat dintr-un material lemnos de înaltă calitate, certificat FSC®.

 • Cuier hol pentru...

  Cuier hol pentru perete Heide Alb se concentrează pe o linie echilibrată. Te captivează printre altele prin optica sa de cadru atrăgătoare. Decupajul îngust din partea de sus subliniază designul clar, precum și aranjamentul liniar al cârligelor .

 • Cuier Santo tip...

  Cuierul tip panou Santo din lemn de pin alb stil vintage se concentrează pe o linie echilibrată. Te captivează printre altele prin optica sa de cadru atrăgătoare. Decupajul îngust din partea de sus subliniază designul clar, precum și aranjamentul liniar al cârligelor .

 • Cuier tip panel...

  Holul tău va arăta impecabil, cu ajutorul acestui cuier tip panel alb MDF înfoliat! Cu un design atemporal, acest cuier tip panel se potrivește în orice locuință.

 • Cuier tip panou...

  Păstrează-ți lucrurile în ordine cu ajutorul acestui cuier tip panou alb 100×60 cm. Datorită dimensiunilor sale, este ideal și pentru spații mici și înguste.

 • Cuier tip panou...

  Cu un design modern și plăcut, cuierul tip panou Chris stil industrial este o alegere potrivită pentru locuință, întrucât poate fi ușor integrat în decor.

 • Cuier tip panou...

  Cuierul tip panou MDF infoliat se concentrează pe o linie echilibrată. Te captivează printre altele prin optica sa de cadru atrăgătoare. Decupajul îngust din partea de sus subliniază designul clar, precum și aranjamentul liniar al cârligelor . Astfel datorita carligelor nu va mai trebui sa ti inghesui hainele in dulap.

 • Cuier tip panou...

  Cuierul tip panou Santo se concentrează pe o linie echilibrată. Te captivează printre altele prin optica sa de cadru atrăgătoare. Decupajul îngust din partea de sus subliniază designul clar, precum și aranjamentul liniar al cârligelor . Astfel datorita carligelor nu va mai trebui sa ti inghesui hainele in dulap.

 • Dulap Bertram tip...

  Solid și practic dulap Bertram tip bancuta cu spatiu de depozitare este ceea ce ai nevoie la intrarea casei. În plus, acest tip de bancuta se potriveste și în dormitor , deoarece oferă spațiu suplimentar de depozitare în interior, de exemplu pentru lenjerie de pat sau prosoape.

Meniu