Paturi Tapițate de Calitate Germană | MobilaStudio10.ro

 • Pat Luca Tapitat...

  Acest pat, marca meise.möbel , oferă zonelor de dormit o ambianță modernă si confortabilă. Printre  avantajele lui se numară tablia captusita si  cusături ornamentale , care vă invită la o lectură comodă înainte de a adormi. Prin aspectul sau general și prin structura sa îi oferă patului o atingere moale. Picioarele din lemn masiv structurat de stejar subliniază imaginea lui de ansamblu. Latimea patului este 196 cm , iar lungimea de 220 cm , potrivit pentru o saltea de dimensiunile 180×200 cm.

   

 • Pat Mattis tapitat...

  Stilul modern de casă de țară în aspectul scandinav este în prezent in patul Mattis. Paturile tapitate într-un aspect scandinav modern combină designul și funcționalitatea. Tpitat in intregime ,selecția materialelor de înaltă calitate și designul  fac din pat un partener versatil de combinație pentru orice tip de mobilier. Un pat bun tapițat este o bijuterie optică și oferă confort maxim pentru dormit pentru nopți odihnitoare. Nu există colțuri și margini ascuțite, fiind protejat de tapiteria de calitate superioara.

 • Pat tapitat Maja...

  Patul elegant tapițat »Maja« de la Home Affaire marchează cu o eleganță plină de gust. Tabliile și părțile laterale sunt acoperite cu imitație de piele. Cusăturile decorative cochete oferă accente destul de frumoase. Patul poate fi adaptat cu ușurință la gustul personal și la mobilierul existent

 • Pat Viola stofa...

  Patul Viola din stofa maro, marca Home Affaire, este alegerea perfecta pentru un dormitor in care se pune accentul in egala masura atat pe latura practica a pieselor de mobilier, cat si pe cea estetica.

Meniu