Dulapuri pentru Dormitor de Calitate Germană | MobilaStudio10.ro

 • Dulap garderoba...

  Dulapul garderoba Bertram lemn natural culoare alb , marca Home Affaire  este un dulap foarte incapator. Lemnul natural de pin certificat FSC®  utilizat la fabricarea lui este  de înaltă calitate. Dulapul este echipat cu uși cu balamale dintr-un material de calitate. Acesta contine o bara pentru umerase pentru garderoba dumneavoastra cu un raft deasupra, o oglinda si un cuier montate pe usile din exterior pentru stocarea cu usurinta a diferitelor articole vestimentare.

 • Dulap Minik Stil...

  Dulap stil rustic Minik lemn natur pin este un clasic convingător atât din punct de vedere vizual, cât și funcțional . Acesta oferă o mulțime de spații de depozitare pentru a putea clasifica clar garderoba. Poate fi comandat în diferite lățimi și culori, motiv pentru care poate fi adaptabil. Dulapul este confecționat din lemn natur de pin de culoare wenge  certificat FSC® .

 • Dulap sifonier Minik...

  Dulapul rustic Minik din lemn natur de pin, marca Home Affaire  este un dulap foarte incapator. Lemnul natural de pin certificat FSC®  utilizat la fabricarea lui este  de înaltă calitate. Dulapul este echipat cu uși cu balamale dintr-un material de calitate.

 • Șifonier Minik...

  Dacă ești în căutarea unei soluții pentru depozitare pentru dormitorul tău și nu numai, acest șifonier Minik lemn natur pin 2 uși, 3 sertare 95×140 cm este alegerea perfectă!

Meniu