Colțare de Calitate Germană | MobilaStudio10.ro

 • Coltar Belfort Extensibil...

  Coltarul Belfort extensibil, marca Home Affaire, este alegerea cea mai potrivita pentru tine.

  Asadar colțarul Belfort extensibil,  este o piesa de mobilier extrem de versatila cu un grad ridicat de confort. Fie ca vine vorba de vizionarea unui film in familie, sau de conversații plăcute alături de prieteni.

  Acest colțar este  extensibil, de culoare rose si va ofera posibilitatea de relaxare maxima. Oferă in orice circumstanțe un spațiu suficient si comod pentru activitățile dumneavoastra zilnice. Dispune de partea extesibila si tetiere reglabile.

 • Coltar Caro Extensibil...

  Colțarul Caro este o piesa de mobilier extrem de versatila cu un grad ridicat de confort: fie ca vine vorba de vizionarea unui film in familie, sau de conversații plăcute alături de prieteni. Acest colțar este extensibil, de culoare crem-maro , marca Homme Affaire va ofera posibilitatea de a va relaxa la cel mai inalt nivel. Oferă in orice circumstanțe un spațiu suficient si comod pentru activitățile dumneavoastra zilnice.

  2,224lei2,780lei

  Coltar Caro Extensibil...

  2,224lei2,780lei
 • Coltar Ethan U fix,stofa...

  Studio 10 iti ofera Coltarul Ethan U  fix stofa culoare albastru-bleumarin la un pret avantajos.

  Coltar Ethan U fix,stofa albastru-bleumarin, marca Home Affaire , se diferentiaza de restul coltarelor prin culoarea sa albastru-bleumarin care da un aspect elegant  incaperii in care este amplasat precum si de dimensiunile acestuia , robuste.

  3,925lei4,710lei
 • Coltar Extensibil...

  Colțarul Extensibil din stofa alcantara,  este o piesa de mobilier extrem de versatila cu un grad ridicat de confort: fie ca vine vorba de vizionarea unui film in familie, sau de conversații plăcute alături de prieteni. Acest colțar de culoare negru cu gri, marca Sit & More va ofera posibilitatea de a va relaxa la cel mai inalt nivel. Oferă in orice circumstanțe un spațiu suficient si comod pentru activitățile dumneavoastra zilnice. Acesta se poate transforma oricand intr-un pat confortabil pentru musafirii dumneavoastra.

  2,768lei3,460lei

  Coltar Extensibil...

  2,768lei3,460lei
 • Coltar extensibil...

  • MEGA AVANTAJ: POATE FI AMPLASAT ORIUNDE!
  • ideal pentru oaspeti peste noapte: extensibil
  • sezut format din tapiterie confortabila compusa din arcuri sinuzoidale si spuma poliuretanica
  • cotiere late si comode
  • intreaga s-a structura este tapitata
  • culoare usor de combinat cu restul pieselor din incapere
  • catifea moale la atingere si rezistenta la uzura
 • Coltar Fix Amelie...

  Fie ca va relaxați in timpul serii vizionând un film, sau va invitați prietenii in vizita. Coltar Fix Amelie Stofa Crem oferă un spațiu generos și confortabil. Prin culoarea sa va fi cu siguranță piesa de rezistenta din living-ul dumneavoastră.

  Prin design-ul lui impecabil, colțarul Amelie, este perfect pentru living-urile moderne.
  Se poate așeza atât in coltul camerei, cat si in linie dreapta, în zona elegantă de living, structura lui fiind complet tapitata.
  Spatarul tapitat va garanta un plus de confort și susținere, pentru ca odihna dumneavoastră sa fie una plăcută și relaxanta, oferă maximum de confort și o estetica pe măsura. Are o structura de lemn masiv invelit cu un strat din spuma poliuretanică de înaltă densitate așezată pe un suport de arcuri sinusoidale.

  2,768lei3,460lei

  Coltar Fix Amelie...

  2,768lei3,460lei
 • Coltar fix Becca...

  Comanda acum Coltar fix Becca catifea rosu.Fie ca va relaxați in timpul serii vizionând un film, sau va invitați prietenii in vizita, acest colțar  oferă un spațiu generos și confortabil, iar datorita culorii sale se va asorta cu usurinta tuturor tipurilor de elemente din living-ul dumneavoastră.

 • Coltar fix Becca...

  Fie ca va relaxați in timpul serii vizionând un film, sau va invitați prietenii in vizita, acest colțar  oferă un spațiu generos și confortabil, iar datorita culorii sale se va asorta cu usurinta tuturor tipurilor de elemente din living-ul dumneavoastră.

  Prin design-ul lui impecabil, colțarul  de la marca Homme Affaire  este perfect pentru living-urile moderne .

  3,525lei4,230lei

  Coltar fix Becca...

  3,525lei4,230lei
 • Coltar fix Becca...

  Prin design-ul sau impecabil, colțarul, marca Home Affaire  este perfect pentru living-urile moderne .
  Se poate așeza atât in coltul camerei, cat si in linie dreapta, în zona elegantă de living.
  Colțarul Becca , reprezintă alegerea ideala pentru a-i oferi living-ului dumneavoastra o pata de culoare .

 • Coltar Fix Caluso...

  Un coltar modern si practic confectionat din materiale atent selectionate ce fac din el o piesa must have în categoria mobilierului din camera de zi . Designul modern al gamei COTTA  este usor de combinat cu diverse piese de mobilier. Datorită tapiteriei pe intreaga piesa de mobilier, coltarul poate fi așezat atat pe colt cat si liber în incapere.
  TRANSPORT RAPID ORIUNDE IN TARA!

  3,035lei3,490lei

  Coltar Fix Caluso...

  3,035lei3,490lei
 • Coltar fix Edina...

  Coltar fix Edina stofa albastru petrol, marca Home Affaire este potrivit fie ca va relaxați in timpul serii vizionând un film, sau va invitați prietenii in vizita.

 • Coltar fix gri-antrațit...

  Colțarul fix montabil pe ambele parti si cu lada pentru depozitare, marca Sit & More se diferențiază de restul colțarelor prin  faptul ca este un colțar robust, fabricat din materiale de excepție, precum structura sa din lemn masiv îmbinată cu un strat din spuma poliuretanică de înaltă densitate. Astfel asigura un nivel ridicat de confort.

   

Meniu